Rólunk

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-14ehq’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jwra96i5′ admin_preview_bg=”]
Minőségi kültéri – beltéri nyílászárók és árnyékolók forgalmazása, és kivitelezése! 

Megbízható minőségben kínáljuk a termékeinket, korrekt, kiemelkedő szintű szolgáltatással párosulva! Lakossági Ügyfeleknek valamint a kis-és középvállalkozások számára megbízhatópartnerek lehetünk!

Magyarország egész területén készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére. Szakembereink széleskörű és magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a nyílászáró kereskedelem, tanácsadás és beépítés területén. Csapatunk készséggel áll minden érdeklődő rendelkezésére. Megrendelőink az ajánlattétel pillanatától egyéni és személyre szabott szolgáltatást kapnak. Számunkra minden Ügyfelünk fontos!

Cégünk profiljában megtalálható több féle műanyag nyílászáró, valamint fa és alumínium termékek is illetve a nyílászárók elengedhetetlen, minden igényt kielégítő tartozékai!  Továbbá árnyékolók minden típusa: redőnyök, zsalúziák, reluxák, szúnyoghálók, valamint a különböző párkányok és könyöklők, kilincsek, ajtó behúzok is.

A Stílus Nyílászáró elsődleges célja, hogy mindenki elégedett legyen! Ügyfelei maximális elégedettségének elérése, illetve az, hogy a nálunk megvásárolt termékek és szolgálatatások hosszú éveken át szolgálják Ön és családja kényelmét, amely. Sok évig nem is volt weboldalunk és nem hirdettünk semmilyen formában, mert az elégedett ügyfelek ajánlottak minket, szájról szájra terjedtünk. Viszont igény volt arra, hogy a széles termékkörünket be is tudjuk mutatni, ne csak beszéljünk róla. Ezért is készült ez a honlap!

Kollégáink több éve ebben a szakmában dolgoznak, ezért egy folyamatos és stabil minőséget tudunk biztosítani! Helyszíni beépítőink között vannak asztalosok is, ami megnyugtató lehet, ha a precízség is fontos szempont!

Filozófiánk: „Legyen az otthonod az a hely ahol szemed is megpihen, és a saját stílusod is tükröződhet”

  • Igény egyeztetés (telefonon – e-mailben, weboldalon keresztül vagy személyesen irodánkban)
  • Előzetes árajánlat
  • Felmérés, helyszíni pontosítás
  • Árajánlat pontosítás
  • végső egyeztetés – Megrendelés
  • Helyszíni beépítés
  • Korrekt esetleges garancia kezelés

[/av_textblock]

[/av_one_full]